Pagina delen

Karin Oldenhuis

Visitekaartje

Contactinformatie

Laakse Tuin 58
7207NS Zutphen

  • 06-83673535

ChristenUnie

Persoonlijke informatie

Mijn naam is Karin Oldenhuis. Ik ben forumlid voor de ChristenUnie in Zutphen. Inmiddels woon ik met mijn gezin al 20 jaar in Zutphen. Met steeds meer plezier. Zutphen is een mooie stad! Altijd al geweest, maar we weten het steeds mooier neer te zetten. Daar werk ik graag aan mee.

Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. Daarom is het goed om oog te hebben voor elkaar. Zodat de overheid passende ondersteuning kan bieden als dat nodig is. In elke levensfase.
Oog hebben voor elkaar zodat onze samenleving veilig is. Niet méér boa’s en camera’s, maar meer elkaar aanspreken en voor elkaar zorgen.
Oog hebben voor elkaar betekent ook goed voor elkaar zorgen. Ik wil meehelpen inwoners van Zutphen en Warnsveld die geen stem hebben, een stem te geven. Meehelpen armoede tegen te gaan, meehelpen eenzaamheid te bestrijden. Meehelpen ook om voor iedereen een plek om te wonen te realiseren.
Oog hebben voor elkaar betekent wat mij betreft ook verder kijken dan alleen Zutphen en Warnsveld. Wat kunnen we betekenen voor asielzoekers, voor statushouders en ook voor toeristen en andere bezoekers van onze stad.

De afgelopen verkiezingen zijn wij met de ChristenUnie ingegaan onder het motto “Samen Recht Doen”. Samen omdat niemand het alleen hoeft te doen, Recht omdat ieder mens telt en Doen omdat we geen grote woorden en loze beloftes gebruiken, maar aan de slag willen!

Rollen in de raad

Forumlid

Nevenfunctie(s)

Organisatie
 
Functie
 
Bezoldigd
 
Tijdsbeslag
per

Websites ChristenUnie

Lokale website
zutphen.christenunie.nl
Provinciale website
gelderland.christenunie.nl
Landelijke website
www.christenunie.nl

Behandeld in