Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Gemeenteraad

Als inwoner van de gemeente Zutphen of betrokkene, kunt u op verschillende manieren contact opnemen met de Raad of individuele raadsleden. Dit kan per e-mail, brief of telefonisch.


Ook kunt u in contact komen met de griffie, de ondersteuning van de gemeenteraad.
E-mail, telefonisch of brief


Contact per e-mail of telefonisch kan via de griffie


Adres:
Gemeenteraad
Postbus 41
7200 AA Zutphen


Zorg er altijd voor dat uw e-mail of brief is voorzien van uw naam. In een brief vermeld u naast uw naam ook uw adres gegevens. Alle binnengekomen brieven komen terecht bij de griffie en via een lijst worden deze brieven beschikbaar gesteld aan de raad. Alléén anonieme en haatbrieven worden niet op deze lijst opgenomen.
Hoe gaat het in z’n werk?


De lijst met alle e-mails en brieven aan de raad wordt besproken tijdens de raadsvergadering. De raad vergadert maandelijks. Afhankelijk van wat de raad besluit te doen met de e-mail of brief wordt er vervolg aan gegeven en ontvangt u mogelijk een reactie.


Let op: de raadsvergaderingen en stukken zijn openbaar. Dit betekent dat de e-mails en brieven ook openbaar zijn. De brieven en e-mails worden op verzoek aan derden geanonimiseerd beschikbaar gesteld.


Raadsleden
Heeft u een vraag aan een van de raadsleden? U kunt direct met hen in contact komen. Aan de bovenkant onder “Wie is wie” kunt u via “Raadsleden” contact opnemen met het raadslid van uw keuze.


Voor meer informatie kunt u terecht bij de griffie.

Raadsgriffie

Contact via de e-mail:


griffie@zutphen.nl


Contact via de telefoon:
0575-587980


Bij de griffie kunnen inwoners of geïnteresseerden terecht met alle vragen en opmerkingen over de gemeenteraad.


De griffie legt u graag uit hoe de gemeenteraad werkt. Voor vragen over procedures, vergaderingen, het inspreken, het aanbieden van een petitie, het insturen van een brief of andere vragen over de gemeenteraad kunt u bij de griffie terecht.